• ca
  • en
  • es
Des de 1929, Vié s’ha dedicat a la il.luminació tant tècnica com decorativa. Enguany celebrem 85 anys, sempre basats al centre de Sabadell però en locals diferents. Com a novetat, hem decidit tornar als orígens i integrar les dues botigues de material elèctric i decoratiu en un sol espai perquè la seva visita/compra sigui més eficient. A la Plaça Sant Roc, 3 (la nostra ‘botiga’ mare) som els Vié de sempre, que després de tants anys d’experiència, sabem que us podem oferir un tracte personal i professional que us ajudarà a trobar la il.luminació  o material que més s’ajusta a les vostres necessitats i gustos.

Particulars, arquitectes, interioristes, decoradors o contractistes us oferirem un assessorament integral. Realitzem projectes d’il.luminació, fabricació a mida, reparació i subministrament de recanvis.

A Vié Il.luminació decorativa, trobareu les últimes novetats en disseny i també els productes clàssics per crear un ambient únic a habitatges, locals comercials, restaurants, oficines, naus industrials, centres esportius, hotels, façanes, jardins…

A més, disposem d’una àmplia gamma de material elèctric, i de les últimes novetats en LED i baix consum per abaratir les seves factures d’electricitat. Piles, bombetes, petit electrodomèstic i material informàtic.  Vine a Vié, a la Plaça Sant Roc, 3 cantonada amb el carrer Sant Quirze i t’assessorarem.

 

IMG_9239